Нов СРС запис разкрива пикантни подробности около сексскандала между кандидат-футболната съдийка Теодора Тодорова и областния шеф БФС в Монтана – Ангел Стоянов.

„Нямам информация да е завеждано дело, никой не ме е викал да давам показания. Освен че той е отстранен временно, друго развитие няма, но и това не е съвсем вярно, защото той продължава да изпълнява своята длъжност. Ще заведа дело срещу него, за да потърся справедливост. Сезирала съм етичните комисии на ФИФА и УЕФА и ще действаме на международно ниво, защото тук няма никакво развитие“, заяви Теодора в ефира на телевизия BiT.

Семейството показа нови видео записи, направени, както по време на курса за съдийство през февруари месец тази година, така и малко преди сексскандала да ескалира. Освен това наяве излязоха и документи, които доказват финансови измами, извършени от Ангел Стоянов.

Участие по темата взе и делегатът към БФС от Монтана Пантелей Младенов, който също направи обезпокоителни разкрития по адрес на Ангел Стоянов, бише БЛИЦ.

„Той въздейства на неговите подчинени и тях ги е страх да заемат позиция. Отстранен, но има възможност да влиза и излиза от кабинета си с документи, така нещата ще бъдат потулени“, посочи съпругът на Теодора.