Димитър Бербатов ще се включи в звездния сблъсък между Дрийм тийм на Барселона и отбора на Христо Стоичков и приятели. Въпреки че наскоро подписа договор с индийския тим Керала Бластърс, суперзвездата потвърди участието си във впечатляващия футболен спектакъл, който ще се проведе на 20 септември в Стара Загора, съобщава sportal.bg. 

Двукратният шампион на английската Висша лига с екипа на Манчестър Юнайтед ще бъде част от отбора на Камата и приятели, които ще се изправят срещу едни от най-големите имена на каталунския гранд. Така публиката на стадион "Берое" освен, че ще преживее уникалната емоция на най-грандиозното футболно шоу, ще има възможност отново да се наслади и на великолепната игра на едно от най-добрите български играчи за всички времена. 

Събитието "Дрийм тийм на Барселона срещу отбора на Стоичков", част от "Стара Загора - Европейски град на спорта", е на 20 септември 2017 г. на стадион "Берое", гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач се предлагат в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.