Селекционерът на България Петър Хубчев разкритикуа публично един от най-добрите ни футболисти Ивелин Попов преди световната квалификация с Швеция в четвърътк вечерта. Той даде интересен отговор на въпрос кой ще е капитан на трикольорите в отсъствието на Светослав Дяков.

Една от функциите на капитана е да е лидер, да поведе отбора. Ако играе, той ще е капитан, но имам много забележки към него и ще видим, коментира Хубчев по адрес на Ивелин Попов, който седеше на пресконференцията до селекционера и се подсмихна на забележката. Относно това дали са верни информациите, че Хубчев и Боби Михайлов преговарят за нов контракт, отговорът бе: Грам истина няма в тази информация, за съжаление.

Вкъщи сме доста сериозен отбор, каза Попов. Надявам се утре да го покажем. Разбира се, че за нас е по-добре да играем пред пълни трибуни, но ситуацията сега е друга. Само с победи ще върнем хората обратно на стадиона, не с празни приказки. Най-важното е, както каза треньорът, да се постараем. Хвалбите от шведския лагер не ме ласкаят. Критиките на селекционера пък са неща, които остават между нас. Най-важното е да си вземем бележки от тях, заяви Ивелин пред медиите.