Младата футболна съдийка Теодора Тодорова показа неприличните съобщения, с които я затрупвал шефът на Областния съвет на БФС в Монтана Ангел Стоянов. Скандалът гръмна миналата седмица, когато Тодорова обвини публично Стоянов в сексуален тормоз. Пред Нова тв тя разпространи и записан разговор, в който Стоянов я засипва със сексуални предложения.

Всичко започна след един служебен обяд, на който той си позволи да ми каже какво изпитва, какво иска, предложи ми дискретна връзка. Бяхме насаме и трябваше да му оставя вратичка – нито груб отказ, нито пък съгласие. И започнаха след това разговори, когато се виждаме служебно, звънене, разказа жената пред Нова тв. Тя обвини Стоянов, че заради отказа й така и не е допусната да свири нито един мач. Именно той пък решавал кой мач на кой съдия да бъде разпределен. Реших да не го режа директно, за да видя как ще се развият нещата, пък и все пак съм професионално зависима от този човек. Така ме посъветва и съпругът ми, като и двамата не сме предполагали, че ще се стигне чак дотук и че нещата ще загрубеят до такава степен, каза Теодора.

Всичко е една долна манипулация. Тази жена създаде дискомфорт на близките и детето ми, отвърна Стоянов. Той се възмути и от това, че Теодора руши имиджа на институцията БФС и обяви, че ще заведе дело срещу нея. Всички жени са хубави. Няма нищо лошо в това да харесваш жени. Лошото е да харесваш мъже, отвърна той на въпроса дали харесва младата съдийка.Футболният шеф призна, че е контактувал с Теодоро по вайбър, но са си писали само за футбол.

"Искам да ме целунеш", "Искам да си ми като робиня", "Искам да изпитам и аз удоволствие", пък са част от съобщенията, за които Теодора твърди, че са й изпратени от Стоянов и които се чуват в разговора между двамата. Ще изчакам той да заведе дело, за да излезе виновен в собстевното си дело, обясни младата жена и допълни, че в никакъв случай не атакува БФС.