Редица медии разпространиха видео от тренировка на Барселона, на което се вижда как Неймар налита на бой на новия си съотборник Нелсон Семедо, след което гневно напуска заниманието. Няма информация от кога точно е записът, но се знае, че е от Маями, където в момента тимът се подготвя за контролата с Реал Мадрид през уикенда, пише sportal.bg.

В същото време пропадна насроченият за идната седмица рекламен ангажимент на Неймар в Азия, като организаторът официално обяви, че това било заради очакван трансфер на футболиста - предполага се в Пари Сен Жермен.

Ето какво информираха от туристическа агенция Ctrip, която е имала договорка с играча. “С голямо съжаление трябва да съобщим за отмяната на предстоящата среща на Неймар с фенове, предвидена да започне на 31 юли в Шанхай. Г-н Неймар и неговият екип са заети с работата си по трансфер и по тази причина не могат да потвърдят, че ще успеят да пристигнат навреме. Ето защо ние решихме да отменим тази среща със запалянковци.”

След контролата на Барса с Реал отборът на Ернесто Валверде се прибира в Испания, но Неймар трябваше да поеме към Азия заради рекламни ангажименти към свой личен спонсор. Сега обаче стана ясно, че това няма да се случи.