Отборът на Лудогорец загуби от Апоел Беер Шева с 2:0 в първи мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Резултатът откри Нуакеме в 19-ата минута, а в 79-ата Охара вкара втори гол. До края на срещата орлите не успяха да отбележат.

През първия четвърт час играта бе равностойна и без положения пред двете врати. Така се стигна до 19-ата минута, когато при първата си сериозна атака домакините отбелязаха. Тя се получи и след поредица от грешки в българската отбрана, позволила на Меликсон да получи извеждащ пас отдясно, където Натанаел отсъстваше, съобщава sportal.bg. Последва центриране по земя на задната греда. Там бе оставен непокрит Нуакеме, който вкара от два метра в празната врата.

В 26-ата минута само късметът спаси Апоел от изравнителен гол. Марселиньо стреля отлично от фаул, Хаимов изби, но Вандерсон вместо да вкара при добавката в празната врата, опита да си поеме топката и сгреши. Секунди по-късно двата отбора си размениха по една изключително опасна атака. Парво Нуакеме, който е най-опасният футболист на домакините, изведе свой съотборник в наказателното поле, но българската отбрана се справи. Последва бърза контраатака, при която Марселиньо пусна към Кешерю, на вратарят на Апоел с шпагат успя да избие в корнер паса на бразилеца.

Във второто полувреме Лудогорец натискаше повече, но въпреки това стана така, че пуснаха гол от нищото. Дяков и Пластун подцениха положение в наказателното поле. Охара стреля и след рикошет в крака на украинския защитник топката влетя в мрежата на Броун.