Днес е най-голямото светско събитие в света на футбола за 2017 година. Лионел Меси и Антонейя ще се венчаят в родния си град Росарио. Последните информации са за около 260 поканени. Първи в аржентинския град пристигнаха Есекиел Лавеци и Серхио Агуеро. Друг съотборник на Лео в националния отбор - Анхел ди Мария, ще бъде единственият бивш мадридист, който ще уважи церемонията.

Големият приятел на Ла Пулга Роналдиньо няма да може да присъства, тъй като пое ангажимент да играе за легендите на Барселона срещу тези на Манчестър Юнайтед тази вечер на "Камп Ноу". В този мач ще блести и българинът Димитър Бербатов. Митични футболисти на каталунците като Ривалдо и Патрик Клуиверт също облекат спортен екип и ще няма да бъдат в Росарио пише sportal.bg.

Настоящият капитан на "лос кулес" Андрес Иниеста също няма да уважи младоженците поради лични ангажименти. Марк-Андре тер Стеген, Андре Гомеш и Денис Суарес пропускат сватбата, защото са на лагер с националните си отбори. Другото голямо футболно име на Аржентина заедно с Меси - Диего Марадона, не е сред поканените, което говори за охладнелите отношения между двамата.