Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов коментира горещите теми в родния футбол. Легендарният вратар обяви, че е направил пътека до УЕФА, за да може централата да направи някакъв компромис на забраната на ЦСКА-София за участие в евротурнирите.

Държа на позицията на футболния съюз, на позицията на УЕФА. Първо за ЦСКА - аз направих пътека до УЕФА, ако може да се направи някакъв компромис на това тригодишно правило.

УЕФА правеше мониторинг на ЦСКА през последната година, така че това си е директно решение на европейската централа. Когато футболният съюз е получил решението на УЕФА, тогава го е получило и ЦСКА. Всичко друго са инсинуации на хора, които просто не искат да спазват правилата и трябва да има някой друг виновен, каза Михайлов пред БТВ.

Той коментира и наболялата за Левски и феновете на "сините" тема с баража срещу Верея за участие в Лига Европа.

Левски завърши на трето място, а третият играе със седмия. В момента класирането е такова и се чака решение на КАС. Всички трябва да бъдат спокойни и да престанат, особено някои ваши колеги, които направо си подстрекават хората директно към насилие и неподчинение. Това не бива да се случва и съответните органи трябва да вземат мерки", посочи Михайлов.