Невероятно шоу сътвориха феновете на Бешикташ в Истанбул преди срещата от последния кръг на първенството на шампионите срещу Османлъспор на стадион "Водафон". Както е известно, истанбулският гранд спечели титлата на Турция кръг преди края на сезона.

Всички звезди на "черните орли" бяха качени на кораб, който мина през Босфора, за да ги закара до клубния стадион. Ентусиазираните им фенове буквално напълниха и задръстиха Босфора със стотици корабчета и малки моторни лодки, които придружаваха шампионите. Плаващите съдове бяха с множество знамена, феновете палеха факли и скандираха името на тима, до пристигането на стадиона. Там около 40 000 фенове поздравиха своите любимци, които пяха с тях преди да влязат да се събличат. Звездите Рикардо Куаршема и Демба Ба бяха среда най-аплодираните. Титлата е втора поред за Бешикташ и общо 15-та в историята на "черните орли", пише sportal.bg.

За съжаление цялото мероприятие не мина без инциденти, като двама от феновете бяха закарани по спешност в болница, след като се контузиха при слизане от лодката им.