В Англия вече се говори за заместник на контузения Кубрат Пулев в мача срещу Антъни Джошуа за световната титла по бокс на 28 октомври в Кардиф. Световните агенции веднага подеха новината, че частичното разкъсване на гръден мускул на Кобрата може да осуети двубоя в Кардиф. От щаба на Джошуа засега отказват коментар по въпроса и тепърва ще се решава дали мачът ще бъде отложен или ще се търси заместник на Кобрата, пише Дейли Мейл. През уикенда се е спрягало името на Дилиън Уайт за противник във въпросния двубой в Кардиф, ако Пулев не успее да се възстанови. Уайт е побеждавал Джошуа при аматьорите, но световният шампион му го върна на професионалния ринг. Споменава се и името на Карлос Такам, но той няма как да се подготви за толкова кратък период, докато Уайт се намира в активен тренировъчен процес за негов друг предстоящ двубой.

Дейли Мейл подчертава, че ако мачът с българина все пак се състои, Джошуа остава явен фаворит със своите 19 победи с нокаут от 19 мача - постижение, изградило на британеца ореола на най-големия талант в профи бокса след Майк Тайсън. Според изданието обаче Кубрат също заслужава доверие със своите 25 победи и само една загуба от Владимир Кличко. Феновете във форумите веднага призоваха Джошуа да се бие с Тайсън Фюри. Един от тях пък изразява мнението, че Кобрата ще излезе на ринга и с отрязани ръце, заради хонорара от 5 милиона долара.

Дейли Мейл припомня още, че на двубоя в Кардиф между Джошуа и Пулев се очакват 80 000 зрители. Това би било рекорд по посещаемост за боксов мач на закрито. Предишният принадлежеше на легендите Мохамед Али и Леон Спинкс, които през 1978 година събраха над 63 000 фенове в Ню Орлеанс.