Станаха известни гарантираните хонорари на Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър за суперсблъсъка им, който ще се проведе в “T-Мобайл Арена” в Лас Вегас утре рано сутринта българско време. Бившият световен шампион по бокс в пет теглови категории и най-голямата звезда на смесените бойни изкуства за всички времена ще се качат на ринга, за да премерят сили по боксовите правила. Очаква се мегашоуто да се превърне в най-доходоносната битка в историята на бойните спортове.

Журналистът Брет Окамото от ESPN разкри гарантираните хонорари на Конър Макгрегър и Флойд Майуедър, пише sportal.bg. Според негова публикация в “Туитър” чекът за американския боксьор е на стойност 100 милиона долара, а този на ирландеца - 30 милиона.

“Оповестени бяха гарантираните хонорари за днешния двубой: Флойд Мейуедър – $ 100 милиона, Конър Макгрегър $ 30 милиона. И двамата ще изкарат повече.”

Всъщност Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър ще спечелят много повече в зависимост от успеха на PPV продажбите. Да припомним, че мачът между американския боксьор и Мани Пакяо на 2 май 2015 година генерира 4,4 млн. продадени PPV, които донесоха приходи от 410 млн. долара.

МакГрегър с последни думи в лицето на противника си по време на претеглянето - вижте ТУК