Българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че няма намерение да чака Антъни Джошуа и Владимир Кличко да играят реванш. Украинецът загуби битката на Уембли и на 27 май официално ще оповести дали ще иска нов мач или ще се откаже.

Скоро ще стане ясно дали ще играя мач с Антъни Джошуа. В момента се водят преговори. Джошуа преговаря с Кличко за реванш. И ние настояваме да се изправя за световната титла, а не да ги чакаме тях да си играят реванши. Изпратили сме писмо до IBF (Международната боксова федерация) с искане да се играе за този пояс. Ако от IBF му отнемат титлата, те да си играят с Кличко. До няколко седмици ще се знае. Този мач за световната тила може и да е в България, заяви Кобрата пред Sportal.bg и Sportal TV.

Следващият в ранглистата е Карлос Такам, така че може и в България да се играе този мач. За мен това ще е най-голямата радост и съответно трябва да победим. Срещу кого искам да играя? Джошуа или срещу следващия в ранглистата? Аз нямам проблем да изляза срещу когото и да е. Важното е да опитаме, важното е да се борим. Аз имам много енергия, много сила и амбиция да бъда първи. Ще е голям плюс за България и за хората, добави Кубрат Пулев.

Междувременно Антъни Джошуа посъветва Кличко да се откаже. Това стана по време на негова среща с фенове в Лестър. Ако съм на мястото на Кличко, вероятно щях да искам да се бия отново, но аз не съм. Затова бих му казал: Владимир, по-добре се откажи, докато си на върха!, каза Джошуа. Той не скри, че Тайсън Фюри е един от предпочитаните от него противници на ринга.