Организаторите на конкурса „Мис Плеймейт“ – Христо Сираков, Любен Дилов и Борис Гълъбов, решиха да променят регламента на шоуто, въвеждайки психотест и проверка на елементарни правописни способности на кандидатките, пише в. „Телеграф“.

Причина за промените и новите изисквания за безумните изказвания от победителката от миналогодишната надпревара Нора Недкова.

24-годишната красавица буквално взриви предаването „Черешката на тортата“, в което взе участие, а по-късно продължи да демонстрира невежеството си чрез публикации в социалната мрежа Фейсбук.  Почитателите на конкурса са категорични, че не бива да се дава поле за изяви на претендентки, лишени от обноски, подобно на Нора. Продуцентите на „Мис Плеймейт“ също подкрепят мнението им и идеята, тъй като с нарастващо удивление следят инвазията на своите открития в телевизионните формати. Освен феновете на конкурса, зрителите, станали свидетели на просташкото поведение не Недкова, изказват твърдата си позиция, че русокосата трябва да върне титлата. Мнозина смятат, че признанието на блондинката е незаслужено и подозират, че слухът за пробутаните 20 бона за първо място е истина.  Преди шумните скандали с гримьора Валентин Кулагин, Нора стана за смях, изказвайки възмущението си от нашенците, които работят и живеят в чужбина.

„България става злобна държава и това е причината „толкова милиарди хора“ да напускат страната“, отсече изкусителката в ефир., следствие на което понесе редица негативни и от части иронични коментари в мрежата.  Нора не е нито първата, нито последната дама, станала жертва на хейта заради пропуски в образованието – най-култовите изказвания, все още принадлежат на Златка Димитрова, която обърка част от държавите и столиците им в реалити предаването „Биг Брадър“.