Общинският съветник и крупен земеделски производител Бенчо Бенчев показа фамозния си поръчков Ролс Ройс, който е единствен по рода си в България

Парламентаристът от БСП дойде със суперскъпата лимузина на днешните чествания в Бургас по повод 132-ата годишнина от Съединението на България, пише "Флагман". Британското бижу, което е мечта за милиони шофьори по света, бе паркирано от шофьора на Бенчо Бенчев на бул.”Христо Ботев” – до ДНА и събра погледите на десетки бургазлии, които в детайли оглеждаха уникалния автомобил.

Направи впечатление, че бизнесменът не е изневерил на стила си и е поръчал облекалките да са с инициалите му „Б.Б.” Бенчо Бенчев е любител на луксозните автомобили. Преди години той бе притежател на скъпо Бентли, а миналата година в Бургас пристигна поръчковият му Мерцедес - невзрачен на външен вид, но с неописуем лукс отвътре. Общинският съветник е един от най-големите земеделски производители в Бургаска област, има интереси и в други сектори, като строителството. Преди година той стана и акционер в охранителната фирма „Аркус сигурност”.