Босоног сюжет е напът да взриви интернет! Снимка на президента Румен Радев, съпругата му Десислава и малките Митко и Лили, които им гостуваха в резиденция Бояна, се появи в социалните мрежи. На нея президентът е бос, облечен е с потник и с къси панталони. точно тази визия на държавния глава възбуни духовете.

"24 часа" публикува снимката на фейсбук страницата си и само за няколко часа под нея има стотици коментари. Ето някои от тях, публикуваме ги без редакторска намеса:

Много недодялан PR на президента ! Снимката е повече от натурална ... бих казал плачевна . Сигурно бабичките на село са впечатлени че президента шляпа бос по паветата - и е с толкова добро сърце

Пак глупости. Пуста завист и омраза.

Всичко е без значение, когато си прост...остани си такъв

Ивайло, какви мислиш, че са бабичките от село? По-скоро сме впечатлени от снобизма и тесногръдието на подобни като теб. Защо да не си"шляпа"? Ти в къщи не се ли събуваш бос?

Бабо Лиле . Аз в къщи не само бос , но и гол ходя , но не съм президент ! Не съм тръгнал да си слагам снимките по национални ежедневници ! Ако не ти е ясно - президента е институция. Опитите да се представи Президента Радев като човек от народа , по този нелеп начин - само го доближава до бившия председател на ЦК на БКП . С такива снимки могат да излъжат вас ! Аз съм от едно по младо поколение , което има по друга представа за образа на Президента

Тролове с комплекси пак плюят като за световно

Аз съм на 23, нормално момиче, като визирате младото поколение как мислим, но аз не съм на вашето мнение и не съм с вашата представа за президента! Не говорето от името на всички млади! Не виждам нищо лошо в тази снимка, това, че е президент какво значи? На първо място трябва да е Човек и да е земен, няма нищо лошо и грозно в снимката, да ходиш бос е полезно за здравето и те зарежда с енергията на земята. Като е президент какво и в къщата си ли трябва да е с костюма, вратовръзката и лачените обувки? Спрете да плюете постоянно като видите нещо нормално извършено от някой с по-висок пост в тази държава!