Кога БСП разбра, че сме фашисти - преди 20 дни, когато Корнелия Нинова преди края на предизборната кампания обясняваше, че може да направи коалиция само с Обединените патриоти. С тези думи се обърна към соцлидера военният министър Красимир Каракачанов в Народното събрание, по повод критиките към чиновника в Министерство на отбраната Иво Антонов. Припомняме, че преди ден премиерът Бойко Борисов поиска заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков да уволни директора на дирекция "Социална политика" в Министерството на отбраната Иво Антонов. Поводът е публикувана преди време снимка на Антонов с нацистки поздрав, пише news.bg.

Хайде стига с тези евтини политически номера. Не може до вчера да обясняваш колко сме добри и искаш да работил само с нас, а днес да обясняваш точно обратното, недоволен е Каракачанов. Според него атаката срещу Антонов била по инициатива на ДПС. Целта е ясна - да се дестабилизира управлението, да се нагнети напрежение между Обединените патриоти и ГЕРБ и това да доведе до падане на правителството, заподозря Красимир Каракачанов. ДПС не са в управлението благодарение на Обединените патриоти, смята военният министър. Партията е свикнала да е на софрата и нагло да разпределя порциите. Сега формацията е изгонена от тази софра и затова е атаката срещу патриотите, твърди още Каракачанов.

Той защити Иво Антонов, който е служител от 18 години в Министерство на отбраната. Заради скандала Антонов получил сърдечна криза и е откаран във ВМА. Стига с простотии, настоя лидерът на ВМРО. Той отново захапа червените, които до вчера ги обвинявали, че са русофили и путинисти. Не съм склонен да се връзвам на номерата на ДПС и БСП, закани се военният министър.