Петър Бакалски, Зомбито и Жабата , които заляха с блажна боя 21-годишната Нона Славова, днес се изправят пред съда. През юли миналата година , тримата подмамиха бившата приятелка на Петър и след това изсипаха на главата й кофа с 3 литра бяла блажна боя, като едва не я ослепиха. Гаврата бе заснета с телефон, а след това Бакалски качи видеото във Фейсбук , като отдолу написа прочуствена изповед как е стигнал до решението за отмъщение. 

Нона прекара няколко дни в Клиниката по изгаряния на УМБАЛ "Свети Георги” в Пловдив, тъй като получила първа степен изгаряния по лицето и ръцете. полиция и прокуратура се задействаха, едва когато случаят бе разнищен от медиите. Няколко правозащитни организации също излязоха с декларации. 

В последствие , освен боя , върху момичето бяха излети и кофи помия от Бакалски, който извади на показ подробности от интимния им живот и я обвини в серия изневери. В свое интервю , той заяви че не съжалява за за стореното, а макар, че на записа се вижда как той размазва блажнабоя по лицето й, той каза че се опитвал да предпази очите на момичето. 

Срещу  Петър Бакалски  Георги Туджаров- Жабата и Тошко Иванов-Зомбито е повдигнато обвинение по чл.325 ал.2 от НК.  за извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието се отличава с изключителен цинизъм и дързост. Това е първо заседание по делото. Призовани са 9 свидетели. Адвокатът на пострадалата е внесъл граждански иска в размер на 30 000 лева обезщетение за претърпените от момичето болки и страдания. 

 

TrafficNews.bg