Пловдивският пътеводител Check In Plovdiv навърши шест месеца и празнува своите близо 10 000 последователи! Всички вие, които вече се регистрирахте и активно добавяте своите обекти, събития, обяви и любими забележителности, вдъхнахте живот на платформата, чиято цел е да събере всичко за Пловдив на едно място. А за онези от вас, които все още не са се включили, напомняме защо трябва да го направите веднага!
 
Check In Plovdiv е календар на събитията 
 
 
Когато търсите интересни събития или се колебаете какво да посетите, Check In Plovdiv ще ви покаже къде и какво започва най-скоро в града. Само с няколко скрола на смартфона си ще можете да изберете подходящото за вас мероприятие. Или пък търсите информация за предстоящите събития на конкретна дата - изберете я в календара и ще видите всичко, което се случва на нея. Можете да се обадите за резервация директно през сайта без да ви се налага да търсите телефонния номер на обекта, където се провежда събитието.
 
Регистрираните потребители могат да добавят собствени събития. Независимо дали сте галерия, която организира нова изложба, спортна школа, която стартира нов вид тренировки или заведение, което планира концерт, вие имате еднаква възможност да покажете своите събития напълно безплатно. Необходим ви е единствено имейл адрес. 
 
Check In Plovdiv е пътеводител за свободното време
 
 
Какво търсят пловдивчани и гости на града - хотели, заведения, магазини, салони за красота, басейни, зали за боулинг и друго за свободното време. Имаме всичко! Категориите ни са максимално опростени, така че всеки да може да намери това, което търси с минимален брой кликове. 
 
Регистрацията ви дава възможност да добавите своя обект в избраната категория. Имате школа за танци, сладкарница, фризьорски салон, кафене? Покажете го! Безплатно е!
 
Check In Plovdiv e бизнес указател
 
 
Ако се нуждаете от конкретна услуга или търсите фирма или институция в Пловдив, занимаваща се с определена дейност, нашите жълти страници ще ви насочат към кого да се обърнете. Имаме отговори на всички въпроси, от това в коя детска градина да запишете детето до кои са топ 200 фирмите в пловдивския регион. И тук навигирането между категориите е изключително лесно, така че най-бързо и точно да стигнете до търсените от вас резултати. 
 
От друга страна, ако имате собствена фирма, регистрацията ви дава възможност да я добавите в нашия указател. Вашата задача е единствено да съставите примамливо послание, което да накара посетителите да изберат именно вас измежду всички останали в дадената категория. 
 
Check In Plovdiv e страница за обяви
 
Омръзнало ви е да плащате за доставка когато ползвате сайтове като OLX? Нашата секция за обяви в Пловдив ви дава възможност да купувате това, от което се нуждаете екслклузивно в рамките на града. Свържете се директно с продавача и си уговорете най-удобния и изгоден начин на предаване на стоката. 
 
За да публикувате собствените си обяви пък е необходимо да се регистрирате. Това също става с имейл адрес и напълно безплатно - няма такси нито за регистрация, нито за публикуване на обява. Няма промотиране и VIP статуси - единственото, което ви трябва е човек, който да има нужда от това, което продавате. Вече имаме най-разнообразни услуги и стоки от дрехи до шофьорски курсове, разбира се, всичко в рамките на Пловдив. 
 
Check In Plovdiv e развлекателно списание
 
 
Блог секцията на платформата под заглавие „Ела и виж“ ще ви покаже различните лица на Пловдив в един разтоварващ и забавен формат. Оттук можете да черпите идеи за следващата си туристическа дестинация, място, където да организирате следващото си парти, или където просто да се позабавлявате с приятели на порция вкусна храна и чаша добро питие. Ще видите места и събития, които да препоръчате на своите близки или гости от страната и чужбина. Отново твърдим, че имаме всичко! 
 
Check In Plovdiv е туристически пътеводител
 
Кои са пловдивските забележителности, които задължително трябва да посетите? Какво трябва да знаете за града? Може би за пръв път идвате, или пък ви е омръзнало да се разхождате единствено по главната; може и да сте си пловдивчани, позабравили някои по-малко популярни кътчета в града - ние ще ви напомним за тях! 
 
Отговорниците за музеи, галерии и културни институти могат да добавят тези забележителности след регистрация в платформата. Могат да публикуват и всички събития, които организират в тях и по този начин да популяризират обектите си и тяхната дейност. 
 
 
И ако още не сме ви убедили, че платформата може да ви бъде полезна независимо с какво се занимавате, каним ви да я разгледате сами на адрес www.checkinplovdiv.com