Пловдив е водеща туристическа дестинация не само заради богатото си културно-историческо наследство, но и заради гастрономическото разнообразие, което може да предложи на своите посетителите. Храната и напитките са част от културата на всеки един народ и нито един пътеводител не може да си позволи да не им обърне необходимото внимание. Затова ние в Check in Plovdiv посвещаваме цели две секции от платформата си на пловдивските заведения - вашите заведения.  
 
Каузата на новата платформа http://checkinplovdiv.com е да събере цялата информация за град Пловдив на едно място. Това, разбира се, включва всички заведения за хранене и всички центрове на нощния живот в града. Ако имате ресторант, бар, нощен клуб, или игрална зала, ние ви даваме възможност да достигнете до хората чрез онлайн презентация, направена в удобен и модерен вид. И най-важното, това е напълно безплатно, за разлика от други подобни предложения, които вероятно сте получавали. 
 
 
След като се регистрирате в сайта, можете да добавите своя обект, като изберете подходящата категория. Опцията „Други“ пък ви дава възможност да откроите своя обект, ако не откриете точното място за него. Имате възможност да качите до шест снимки. Колкото повече информация предоставите на потребителите, толкова по-голям е шансът те да изберат именно вашия обект. Ако притежавате или работите в такъв обект можете да регистрирате няколко имейл адреса на хората, които бихте искали да управляват информацията за него.
 
След регистрация, вашият обект ще е вече видим в съответната категория и колкото повече гласове от клиентите ви получава, толкова по-висока позиция ще печели - без спонсориране, ВИП абонаменти или платени есемеси! Ако организирате събития или имате обяви за публикуване, можете да го правите чрез добавяне на събитие или обява към обекта си. По този начин редовните ни посетители винаги ще са в течение с най-актуалното от вас! 
Блогърската секция на платформата съдържа информация за най- популярните ресторанти и нощни клубове в града.
 
Екипът ни вече е въвел част от регистрираните на територията на Пловдив заведения - ако откриете вашето, изпратете ни имейл адреса, с който сте се регистрирали и ще ви прехвърлим управлението на вашата страница в Check in Plovdiv. Така сами ще контролирате страницата си и ще се уверите, че информацията там е винаги пълна и актуална! Ще можете да започнете да трупате рейтинг от гласуването на вашите гости! А събитията, които организирате ще се нареждат в календара на платформата.
Всичко, което ви остава е да посрещнете гостите си!