Бие ли сърцето ви учестено? Потят ли се дланите ви, главата ви върти ли се? Усмихвате ли се без причина? Чувствате ли се постоянно щастливи – ей така, без повод? Спокойно, не се разболявате! Вие просто... тънете в блаженството на любовта. А тя – любовта, ви превръща в по-добрата ви версия. Ставате сякаш по-добър човек, раздавате усмивки на всички около себе си. Просто искате да споделите цялата си радост със света.

Само след ден Свети Валентин ще официализира цялата онази лудост, наречена любов. Влюбените ще празнуват и... ще си разменят подаръци - мили жестове към любимите хора.
А знайно е също, че влюбените хора се стараят да изглеждат максимално добре, за да впечатлят половинката си. Те са готови дори да сменят съдържанието на гардероба си с по-секси дрехи.

Имаме предложение! Ако все още не сте избрали оня мил, романтичен и, разбира се, подходящ подарък за своя любим, отскочете до Мол Марково тепе в центъра на Пловдив. Ако все още не сте подготвили тоалета си за празничната вечер на свещи, пак отидете в мола. Специално за Празника на влюбените там ви очакват много изненади, предложения и отстъпки. Един бърз поглед по витрините на търговския център ни убедиха в това.

Възползвайте се от специалната промоция на KVL by Kenvelo – „КЕНВЕЛО ТЕ ОБИЧА“! До 14 февруари всеки клиент на магазина ще получи 25% отстъпка от първоначалната цена. Промоцията обхваща избрани модели с търговска марка Kenvelo от колекция Пролет/Лято 2019.

Специално за празника на влюбените до 14 февруари всеки закупил продукт на Triumph ще получи 30% отстъпка при покупка на втори.

 

 Вземете 2 броя очила на цената на 1 от оптика GRAND OPTICS & JOY OPTICS. Зарадвайте себе си и любим човек за Свети Валентин. Към всяка покупка на слънчеви или диоптрични очила, получавате талон за втори чифт на същата стойност.

В кино Арена продължава LOVE WEEK! В месеца на любовта и виното Кино Арена Мол Марково Тепе ви кани да преживеете отново на голям екран едни от най-романтичните и забавни филми на 2018 г. ОФЕРТА ФИЛМ ЗА 5 ЛВ. - Включва 1 билет само за филмите, включени в промоцията LOVE WEEK. ОФЕРТА КОМБО 14,99 ЛВ. - Включва 2 билета само за филмите, включени в промоцията LOVE WEEK, големи солени пуканки 5 л, минерална вода Банкя 0,500 л и Кока-Кола 0,300 л. 

Последните ЗИМНИ намаления в Andrews/ са до -70% и ще продължат до 28 февруари. Възползвайте се да зарадвате вашия любим за празника!

Подгответе се за Свети Валентин и зарадвайте любим човек с чудесен парфюм от Douglas. Възползвайте се до 14 февруари от - 20% отстъпка на ВСИЧКИ парфюми и още много неустоими оферти! Отстъпката -20% на парфюми важи за всички марки. Тя се дава на каса в периода 09.02.2019 г. - 14.02.2019 г. и не се комбинира с други намаления, промоционални предложения, талони и ваучери за отстъпка, както и с отстъпка за рожден ден.

Love Vibes е промоцията на Terranova за Свети Валентин, тя е активна до 17 февруари. Очакват ви намаления от -30% на избрани артикули от колекция Пролет/Лято 2019. *В промоцията не участват артикули с етикет „Special Price”. Отстъпката от 30% се дава на касата, от бялата цена на етикета.

В TIMEOUT ви очаква промоцията „Valentine's Day“ до 17 февруари включително. Тя включва 30% намаление на определени модели от колекция Пролет/Лято 2019. * Офертата се отнася за определени артикули с търговска марка TIMEOUT от колекция Пролет-Лято 2019 и не се комбинира с други промоции и намаления.

За празника на любовта и виното от ресторант Victoria Мол Марково Тепе са подготвили кулинарни изкушения и саксофон за разкош. Вход свободен. Каква по-добра идея от един музикален и вкусен Свети Валентин?

И сега... една изненада от Мол Марково тепе! Настъпи моментът да си кажем „Наздраве за любовта!“. Изберете перфектния подарък за вашата половинката от Мол Марково Тепе и първите 250 клиенти, направили покупка на стойност минимум 30 лева, ще получат комплимент от търговския център. На 14 февруари между 11:00 и 19:00 часа в промо къта на търговския център можете да изтеглите вашата късметлийска награда – шоколадови сърца или бутилка червено вино.