Наглеци паркират на тротоарите срещу училищата без проблем - знаят, че няма да бъдат санкционирани!

След като започнахме да ви показваме наглеци, които паркират върху тротоарите, много от нашите читатели също се обединиха за идеята наглеците да бъдат глобени и денонощно ни изпращат снимки на нарушители, спряли върху инвалидни места,пешеходни пътеки или инвалидни места.

Такъв е и случаят с тези два автовобила. Наша читателка е заснела първият автомобил в уличката срещу училище "Петър Берон", а вторият шофьор зарязал най-нагло колата си изцяло върху единственото място, откъдето пешеходци могат да минават.

 

Това се случва всекидневно и на улица "Жан Жорес" номер 47, която се намира в непосредствена близост до Университета по Хранителни технологии в Пловдив.

"Нещата на тази улица стават все по-зле, понякога не можем да си отворим входната врата на блока, по простата причина, че там отвън, до стълбището, е спрял или някой софийски скъп джип, който дори и паяка подминава или някой друг мухльо", коментира ядосаната читателка, която ни изпрати снимките.




Въпросът е ще се вземе ли под внимание от Общината това всекидневно нарушаване на Правилника за движение по пътищата или своеволията ще продължат още дълго време?

TrafficNews.bg