Тежко остава състоянието на двете момчета Георги и Боян, пострадали в мелето на улица „Остромила”  в сряда вечерта. Както TrafficNews.bg съобщи, автомобилът фолксваген, в който са били шофьорът - 22-годишният Боян и спътникът му Георги на 28 години, се заби челно в „Крайслер“.  Наложи се пожарникари да режат ламарините на немското возило, за да извадят пострадалите.

Младите пловдивчани все още са в тежко състояние в Интензивното отделение на УМБАЛ „Свети Георги”. 28-годишният Георги е на изкуствено дишане, в критично състояние.  Той е с черепно мозъчна травма, гръдна, коремна и счупване на двете мишници.

На Боян пък предстои операция на лицевата част на черепа. Състоянието му вече се е подобрило, а показателите позволяват хирургична намеса.

След инцидента приятели и роднини организираха кръводарителска кампания. Предвид предстоящите операции ще са необходими кръв и кръвни продукти.

Още по случая може да видите ТУК:

Борят се за живота на Боян и Георги, пострадали в мелето в Остромила СНИМКИПредстоят им тежки операции, необходима е кръв