Мръсотия в тоалетната на един от големите магазини на веригата „Била” в Пловдив. Репортер на TrafficNews.bg още на следващия ден направи  снимки на санитарния  възел в хипермаркета, намиращ се на бул. Македония в кв. Кючук Париж и се натъкна на същата гледка, описана от възмутената жена.

„Бях с детето си да пазарувам, както обикновено. Наложи се да използваме тоалетната в магазина. Вътре беше шокираща мръсотия. Обадих се на Регионална здравна инспекция да подам сигнал за това, което видях, но от там ме препратиха в Агенцията по храните.  От Агенцията по храните не ми обърнаха особено голямо внимание и ми казаха, че това не било тяхна работа.  В „Била” нямаше към кого да се обърна за нехигиеничната тоалетна.  Време е конкретните институции да предприемат мерки като започнат проверки за нехигиеничните санитарни възли по обществените места”, коментира нашата читателка.

Благодарим на всички свои читатели, които се включват активно и ни изпращат снимки за нарушения и нередности. Очакваме вашите сигнали на redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg