Заради бурята, която се разрази над Пловдив през последните часове дърво се стовари върху лек автомобил на улица "Родопи" в Пловдив. Наши читатели ни сигнализираха, че цялата улица е в изпочупени клони, а листната маса е запушила шахтите и вследствие на пороя улицата се е наводнила. Към този момент няма информация дали лекият автомобил, който е затистат от дървото е пострадал.


Освен дъжда, по наводнените улици и булеварди заваляха регистрационни номера на автомобили. Придошлата вода в наводнените участъци е спомогнала табелите да се откачат от предните решетки на превозните средсдтва.  
Една такава табела е намерена на бул."Санкт Петербург". Собственикът й може да се свърже с редакцията на TrafficNews, за да си я получи обратно.



Вследствие на големите количества валежи е аварирал колекторът на бул. „Санкт Петербург“ срещу бившето АОНСУ. На пътната артерия извира вода, вследствие на което асфалтовата настилка е подкопана. Кметът на район „Тракия“ е на мястото. Екипите на ОП „Чистота“ непрекъснато почистват шахтите, но въпреки това преминаването е затруднено. Проведени са разговори с „ВиК“ още утре да бъде направен оглед на трасето, за да може по най-бързия начин да бъде отремонтиран повредения участък.

В момента целият състав на ОП „Чистота“ работи по пловдивските улици, утре отново цялото предприятие ще е на работа, заяви директорът Иван Стоянов.