15-годишната ученичка, прочула се с побоя и кражбата в Кючука, вече е клиентка на прокуратурата. Срещу пловдивчанката е започнато досъдебно производство. Припомняме, че Валентина Ангелова бе отведена в ареста, след като удари 24-годишна пловдивчанка, служителка в магазин за козметика на Събота пазара.

Потърпевшата направила забележка на девойката, а тя започнала да се държи грубо и последвал удара. Инцидентът е станал пред погледите на клиентите на магазина.

Повод за скандала между служителката и Ангелова бил опит за кражба на козметика. За опита да плячкоса от дрогерията се води допълнителна преписка.

От прокуратурата съобщиха за TrafficNews.bg, че случая е преминал от бързо производство в досъдебно такова за хулиганство. Предстои на тийнейджърката да бъде направена съдебно психиатрична експертиза. лекари ще установят дали момичето не е клептоман и влечението й към кражби не е патологично.  В момента се води и допълнително разследване.

До момента 15-годишната Ангелова е без провинения. Тя е с чисто съдено минало. Оказва се, че това е първото провинение на пловдивчанката. 

Припомняме, че побойничката е възпитаничка на едно от елитните училища в града под тепетата.