Пловдивчанката, атакувана от съобщения и солени сметки за телефон, получи възмездие. Дни след публикацията на TrafficNews.bg, в която ви разказахме за проблема на Иванка, от мобилния оператор Теленор се свързаха с нея. От компанията са реагирали веднага на подадената от нея жалба и са блокирали съобщенията за игри, които атакуваха жената непрекъснато.

Заради тези СМС-и тя получаваше три месеца главозамайващи сметки за телефон. Иванка си отмъсти и плати сметката си от 74 лева с жълти монети.

„Обясниха ми още, че сумите, начислени от съобщенията с игри, ще ми бъдат приспаднати от следващите сметки. Извиниха ми се и обещаха да не се повтаря недоразумението”, разказа пред репортер на TrafficNews.bg Иванка. Следващата сметка на жената, която е на стойност 71 лева, отново обаче ще бъде заплатена с жълти стотинки, като предходната.  

Припомняме ви, че пловдивчанката е закупила нов мобилен апарат от магазин на мобилния оператор Теленор преди Коледа. Седмица след покупката жената започнала да получава странни съобщения от оператора за участието й в игри. За това към сметката й били начислени 6 лева.

След десетки обаждания до операторът и непрекъснати посещения до офисите на Теленор и Интърнити, нищо не се променило. Така на края на отчетния период сметката е станала 70 лева. Сумата била платена с надеждата, че следващия месец недоразумението ще бъде оправено. Отново разочарование. Сметката пак била над 70 лева.

Ядосана и разочарована от мобилния оператор, Иванка реши да плати само с жълти стотинки. Идеята й беше подкрепена от съпруга й, брат й и колегите на семейството. В акцията участваше и голяма верига магазин. Така сумата беше събрана в метална кутия и предадена на касите на Теленор.

Още за случая може да видите ТУК

Какво още казаха Иванка и съпругът й Данчо, може да видите в следващото ВИДЕО: