Две двойки ще си кажат "ДА" в първия ден на юли, като вместо обичайния класически сватбен марш на Менделсон, те ще чуят  варианта му в рок изпълнение.

Таня и Димитър ще започнат официални си съвмествен живот като семейство в понеделник, под звуците на рок изпълнението. Те приели идеята с ентусиазъм и дори лично избрали варианта на сватбения марш.

"Планираме отдавна да предложим на нашите младоженци нещо по-нестандартно и интересно, като в същото време спазим традицията. Решихме, че 1-ви юли e много подходяща дата да реализираме идеята ни за рок сватби.  Още повече, че през последните години Пловдив се превърна в град  с много рок прояви,  така че съвсем естествено се роди и тази наша идея", разказа директорът на ОП „Радостни обреди“  Румяна Толова.

Освен сватбения марш  ще звучат и откъси от други известни рок парчета спред които  „This I Love“ на Guns N Roses и разбира се „July Morning“  на Uriah Heep. 

"Надявам се, че тази идея ще се превърне в традиция и през следващата година ще успеем да намерим дори рок банда, която да свири на живо. Смятам, че има много млади хора, които от една страна искат да сключат брак, но пък от друга желаят нещо по-интересно, нещо по-разчупено. Моят екип е от млади и модерни хора и това е нашият начин да подскажем, че ние сме готови да бъдем по-гъвкави  и да разчупим стереотипите", сподели Румяна Толова.