Древният Пловдив ще бъде пъстър и модерен днес. Градът ще предложи разнообразни по характер събития, които със сигурност ще отговорят на предпочитанията на различни групи пловдивчани и посетители. Нощен клуб под тепетата ще отвори вратите си посред бял ден, за да помести ексклузивната колекция на известен дизайнер. Денят ще продължи със специална прожекция на филм, заснет по време на посещението на 30 сноубордисти в България.

Зрителите ще се впуснат в интересно приключение и ще се запознаят със създателите на лентата. Жадните за знания пловдивчани пък ще могат да научат повече за Ордена на Тамплиерите по време на срещата на Пловдивското историческо общество. Ще има и много музика, подходяща за всеки вкус!

Ето къде можем да отидем днес в Пловдив:

14 ч., Megami Club Plovdiv

Дизайнерът Стоян Радичев представя ексклузивната си колекция Пролет/лято 2019 

18 ч., СКЛАД

Специална прожекция на "Stinky Movie". През януари в България гостуваха 30 сноубордисти от световния ни отбор, които в продължение на няколко седмици обиколиха страната и заснеха филм. Гостите ще могат да се запознаят със създателите на филма - Христо и Димо Петкови. 

19 ч., Петното на Роршах

Среща на Пловдивско историческо общество - тема на дискусията е Орденът на Рицарите Тамплиери. Писателят Кирил Джамбазов ще проследи легендите за рицарите от Соломоновия храм, дейността на тамплиерите в България и още много интересни акценти. 

19 ч., Драматичен театър, Камерна зала
„Наемателят”  от Матяж Зупанчич; Превод:  проф. Людмил Димитров; Режисьор: Александра Петрова; Сценография: Десислава Банкова; Музика: Милен Апостолов; Сценичен бой: Емил Видев;  Участват: Тодор Дърлянов, Радина Думанян, Димитър Банчев, Добрин Досев

20 ч., Bee Bop Cafe

Цвета Карагеоргиева представя на живо новия си албум "City Night Lights" 

22 , W Club Plovdiv

Liter Jack на живо, с участието на Dj Mikey Flex 

23 ч., Megami club Plovdiv

Парти с участието на Алисия