Тежка катастрофа е станала тази сутрин в подлеза на Гладстон до Централна поща в Пловдив, предаде репортер на TrafficNews.bg. Инцидентът предизвика огромно задръстване по една от основните пътни артерии на град Пловдив. За момента няма данни има ли пострадали участници в катастрофата. Задръстването се е пренесло дори на бул. Цар Борис III Освободител. От КАТ заявиха пред наш репортер, че преповъчват на шофьорите обходни маршрути.

Последната информация

Пияни младежи са предизвикали катастрофата, разбра ексклузивно TrafficNews.bg. Това е разказал на служител от комуналната фирма "Чистота" Юри Танев таксиметрови шофьор, участвал в мелето. След инцидента младежите от леката кола със софийска регистрация са излезли от автомобила и в момента, в който са разбрали, че две от пътничките в таксито са пострадали, са избягали от мястото на катастрофата, изоставяйки колата си.

„Таксито е управлявано от 43-годишен мъж от Пловдив. Той е тестван за алкохол, резултатът е отрицателен. Издирва са водачът на “Фолксваген”-а, който е изоставил колата и напуснал местопроизшествието.”, съобщиха от МВР-Пловдив.

"Тук карат много бързо. Като състезатели са", твърдят пешеходци в подлеза. В района продължава да има голямо задръстване в посока от бул. "Мария Луиза" към бул. "Руски". Движението се регулира от регулировчици.

TrafficNews.bg