Гърживи огради, кални пътеки и райони без осветление има на Гребната база в Пловдив. За това сигнализираха читатели на TrafficNews.bg

Гребният канал и района около него е любимо място на пловдивчани за отдих и спорт. освен разходка, много хора там практикуват - гребане, колоездене, каране на ролкови кънки и велосипеди, тичане и т.н.

Част от оградата на едно от игрищата е паднала и създава предпоставка за инциденти. "Теленият плет" е ръждив, а много хора го използват като врата към терена. За да се стигне до игрището пък, трябва да се мине по кална пътека. айонът около самия терен не е осветен вечер, а осветителните тела са изкорубени.

"На това хубаво място е грехота такава мърлящина от страна на институциие", коментира читателят.

Той ни изпрати и снимки на мястото, за което става въпрос /вижте ги в галерията/

„Грижата за чистотата на някои пътеки е под всякаква критика. Разходките се правят по кални терени. Оградите на игрището са паднали и ръждиви. Другият основен проблем е липсата на осветление през нощта. Дано се вземат мерки за разрешаване на тези проблеми и да запазим това, което имаме” , коментира още будният гражданин.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видеа за всякакви ситуации.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg или във фейсбук страницата ни - ТУК

TrafficNews.bg