Пътен знак, поставен пред светофара на кръстовището на бул. "Александър Стамболийски" и Коматевско шосе, късаше нервите на шофьорите, а TrafficNews.bg сигнализира за това. Разказахме ви как двата знака - единият указващ възможните посоки на движение, и другият - указателна табела за обходния участък, който автомобилите използват по време на ремонта на Коматевско, изцяло закриват светофарната уредба и на практика водачите, които идват от бул. "Ал. Стамболийски" изобщо не могат да видят какъв е светлинният сигнал. 

Репортер на TrafficNews.bg се свърза с директора на ОП „Организация и контрол на транспорта” Борислав Кръстев, за да му предаде сигнала. Той обясни, че временната организация на движението и поставянето на знаците се извършва от фирмата изпълнител „Щрабаг”. И пое ангажимент да сигнализира на компанията, която да коригира проблема.

Е, проблемът вече не съществува! От фирмата са взели мерки и след нашата публикация знакът е преместен. Ето така изглеждаше ситуацията само преди няколко дни:

А така изглежда сега: 

Различно е, нали?