Аз се казвам Дарина и съм на 7 години. Две от най-любимите ми неща са да играя с моя татко и да рисувам. Той е най-прекрасният татко на света, защото винаги има време за мен и измисля интересни игри. Напоследък все повече рисувам, защото татко няма сили да играем и му става лошо.  Моля ви, върнете ми предишния татко!

Това написа дъщеричката на 42-годишния Асен Николов, на когото на 17 годишна възраст лекарите откриват тежки увреждания и на двата бъбрека и в рамките на няколко месеца те са отстранени, а животът на Асен е поддържан с непрекъсната хемодиализа. През 1995 г. той претърпява успешна трансплантация на бъбрек. Следват чудесни години, в които с Ния създават семейство и се ражда прекрасната им дъщеричка Дарина.

През цялото това време Асен не е спирал работа, с която е издържал и се е грижил за семейството си, осигуряван е, всичките му данъци и осигуровки са плащани коректно.

За голямо съжаление през 2014 г. на трансплантирания бъбрек е открит карцином. Макар, че карциномът е успешно отстранен, това силно влошава жизнените показатели на органа. В момента семейството е поставено в ужасната ситуация да трябва да намери непосилна за обикновени хора сума пари, с която да спаси живота му.

Извървяни са всички пътеки и варианти за трансплантация в България. Накратко ситуацията е, че такава трансплантация е възможно да бъде направена тук, но няма никакви гаранции кога ще се случи това и дали ще се случи въобще - чакащите за трансплантации надхвърлят хилядократно донорите.

Освен безсилното чакане единственото реално решение е трансплантация на бъбрек в турска клиника. Към момента са преминати всички задължителни изследвания. Получава одобрение. Необходимата сума е 29 230 евро. Можете да видите всички документи в галерията.

Ще сме ви признателни за всяка помощ. Ако нямате възможност да помогнете с пари, моля, споделете нашата молба с приятелите си.
Нека да помогнем едно дете да си върне своя предишен татко!

Дарителска сметка в лева:
Банка ДСК
IBAN: BG03STSA93000024576441
BIC: STSABGSF
Титуляр: Асен Павлов Николов

КАК ДА ПОМОГНЕТЕ С ДАРЕНИЕ:
- Дарение по банков път
Име на клиент: Асен Павлов Николов; Адрес: Красна поляна 3, бл.341, вх.Г, ет.5, ап.81; Приложение/Сметка: 02/0000000024576441; Валута: BGN ; IBAN - BG03STSA93000024576441; BIC: STSABGSF

- Дарение чрез ЕКОНТ с куриер или от офис на фирмата на името на Асен Павлов Николов / IBAN - BG03STSA93000024576441 / BIC: STSABGSF

- До дни ще публикуваме информация за дарение през PayPal

Днес Асен написа в своята страница: Приятели, благодаря на всички за подкрепата!
Имам молба към вас - утре е рождения ми ден. Нека всеки, който иска да ми помогне, да го направи сега, като изпрати дарение по свой избор по сметка:
Банка ДСК
IBAN: BG03STSA93000024576441
BIC: STSABGSF
Титуляр: Асен Павлов Николов
НАЙ-ГОЛЕМИЯТПОДАРЪК ЗА МЕН ЩЕ Е ДА ГЛЕДАМ УСМИВКАТА НА МОЕТО ПРЕКРАСНО ДЕТЕ И ДА ЗНАМ, ЧЕ ТОВА НЯМА ДА СВЪРШИ!