Доста агресивно се държаха роднините на арестуваните край Пловдив трафиканти на бежанци, които застанаха пред Районния съд. В момента той гледа мерките им за неотклонение. Сред арестуваните са бивша барета, хасковлийка и координатор на НФСБ. Събралите се близки на арестуваните повтаряха, че Анелия е "много свястна" и е "натопена", а всичко останало било инсценирано.
 
Припомняме, 37-годишната хасковлийка Калина Иванова е дърпала конците на канала, разбит в събота вечерта. Пищната блондинка бе арестувана заедно с още петима българи, в момент, в който са прекарвали петима мигранти - двама сирийци и трима иракчани от границата в посока София. Днес в съдебната зала се установи, че тарторката на групата е с... основно образование, предаде репортер на TrafficNews.bg.
 
Анелия Велева е координаторът на НФСБ за Костинброд. Бизнесдамата е бивш кандидат-депутат от партията на изборите през 2014 г. През 2015 г е кандидат за кмет от партията на Валери Симеонов в Костинброд, но получава едва 2%.
 
Групата е била наблюдавана от 2 месеца и полицаите заложиха капан на АМ „Тракия“. В „трансфера“ участвали четири автомобила, като първият от тях бил пилотен. Аудито се движило 10 минути преди други два автомобила, в които били натоварени бежанците.  На 132 км на магистралата полицаите спират Ауди А8 и Мерцедес, управлявани от 50-годишния софиянец Николай Дюргеров - бивша барета и Любомир Тодоров от Пловдив.
 
Арестувани са и още двама души, пътували с пилотната кола – Камен В. - на 36 години от Костинброд и  Делян Николов - на 31 години от Бургас.

Очаквайте подробности!