Започна се! Еуфорията по абитуриентските приготовления вече е превъплътена в луксозни рокли и скъпи костюми, много грим и нестандартни прически, високи токчета и превъзбудени тийнейджъри.  Разбира се, тук са и задължителните атрибути - балони, клаксони, висящи и стърчащи глави от люкове на прелуксозни возила...

Децата на Пловдив, изкласили задължителното училище, тази вечер са абитуриенти! Докато броят до 12, едва ли някой от тях се замисля колко пъти още по 12 животът – истинският, ще ги кара да се чувстват еуфорично, да празнуват, но и да тъгуват, да си шият официални тоалети, но и да се прибират потни от работа… Но сега… сега е празнично!

Купонът е на макс, а за това „виновни” са абитуриентите на Професионална гимназия по електротехника и електроника и Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия, чийто абитуриентски бал е в Новотела. За изненада на мнозина интерес предизвикаха тези, дошли с по-старички возила. Абитуриент с лъскаво Ламборджини не направи особено впечатление, но всички ръкопляскаха на москвич. Впечатление направи и абитуриент с лада, който също обра овациите на присъстващите.

Това е Петя от Строителния. Решила е да бъде с народна носия, защото това е най-красивото облекло за бал, смята момичето.

Този с яката каска е Иван от Строителния. Шоуто с мотори, което спретнаха приятелите му, беше аплодирано бурно от присъстващите. 

А това е Ралица от Строителния. Красива е, нали?

Ето още една красива абитуриентка:

Ето как абитуриенти газиха във вода до Панаира в Пловдив - вижте във видеото на ТРАФИК ТВ: