Променлива облачност прогнозират синоптиците днес в Пловдив. Добрата новина е, че дъждът спира и ще има съществено повишаване на температурата. Максималните градуси днес под тепетата ще бъдат 22.

Още в часовете преди обяд над Западна, а след обяд и над Централна България ще се установи предимно слънчево време. Над Източна България облачността ще е значителна и на отделни места ще превали, а след обяд в североизточните райони е възможно и да пригърми, пише БТВ. Вечерта валежите и в източните райони ще спрат, а облачността и там ще се разкъса. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад, който до края на деня ще стихне. Максималните температури днес - между 18° и 23°.
  
В сряда ще бъде слънчево и почти тихо. Дневните температури ще се повишат с още 3-4 градуса.

В четвъртък ще преобладава слънчево време,но по-късно през деня ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места до вечерта и през нощта срещу петък ще превали и пригърми. В петък ще духа до умерен запад-северозападен вятър и ще бъде малко по-хладно, но по-често слънчево. В събота ще преобладава слънчево време.

Още новини четете ТУК

TNS.bg