Сигнал за взломна кражба бе получен вчера в Първо РУ в Пловдив. Според информацията, в нощта срещу четвъртък, бил разбит фирмен метален фургон и откраднати 3 циркуляра, 5 ъглошлайфа, заваръчен апарат и електрожен, всичко на стойност за около 6000 лева. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител. 

Междувременно три сигнала за домови кражби са постъпили вчера в полицията.

В Пето РУ се оплакала 48-годишна жена от село Ягодово, че за времето между 8 часа и 16 часа, от къщата й са отнети около 70 грама златни накити и 50 евро. При огледа е установено, че посегателството било извършено след взломяване на прозорец.

Около 20.30 часа същата вечер в Четвърто РУ се явила 26 годишна жителка на Пловдив. Тя разказала, че през деня в апартамента й било проникнато с помощта на подбран ключ и са откраднати 800 лева, златни и сребърни бижута и цифров фотоапарат.

Според първоначалната информация, постъпила в РУ – Раковски, за времето между 11 часа и 16.30 часа същия ден била извършена взломна кражба от частен адрес в село Дрангово, от където са отнети 700 лева.

По случаите са образувани досъдебни производства срещу неизвестен извършител и са предприети действия по разследването.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg