Фейсбук прелива от коментари по темата с убитата пешеходка в Пловдив тази вечер. Едни от хората обвиняват шофьора в несъобразената скорост и неспазването на правилата за движение, а други пешеходката, че не е пресичала на пешеходна пътека. Трети пък са на мнение, че вина носят и институциите, тъй като участъкът на инцидента не е бил осветен и липсвало осветление. 
До инцидента се стигна, след като 52-годишна жена опитала да пресече улицата, когато я е ударило тъмносиньо БМВ. Ударът е бил толкова силен, че предното стъкло на автомобила е разбито. Вероятно жената е загинала на място. Екип на Бърза помощ бе на мястото на катастрофата, за да констатира смъртта й. Полицейски екипи пък ръководеха трафика в района на инцидента. Ударът е станал на около 15 метра след пешеходна пътека, в близост до спирка на градския транспорт. В този участък уличното осветление не работи. 

27-годишният шофьор, който е виновен за инцидента, е карал с висока скорост, твърдят очевидци.

На място стана ясно още, че шофьорът-убиец има и други нарушения на пътя. След приключване на огледа, той беше задържан от полицаите, предаде репортерът ни на място.

Ето част от коментарите в социалната мрежа: 

Екип на новините на ТРАФИК ТВ разговаря и с виновния водач – чуйте какво обясни той:

TrafficNews.bg