До 9 юли се ограничава движението на МПС по пътя Пловдив-Бенковски-Съединение, при км 4 ляво за изпълнението на строително-монтажни работи на крайпътен обект.

Временни ограничения на движението има по първокласния път София-Карлово-Бургас заради реконструкция и модернизация на канализационната мрежа на Сопот от км 250 до км 252. Ремонтът ще продължи до 15.07.2015 година.

Ремонтни дейности се извършват все още и по пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград – забранено е движението на тежкотоварни автомобили над 12 т, поради влошеното транспортно-експлоатационно състояние на стоманен мост на р. Марица при км 6.

По пътя Пловдив-Ситово-Лилково, в началото на село Храбрино се забранява движението на тежкотоварни автомобили над 3.5 т в двете посоки, поради пропадане на пътната конструкция. За лекотоварните автомобили движението се отбива по обходен път.

Ограничения на движението има и по пътя Леново-Поройна заради наводнен участък.

Пътят Белица-Загражден-Давидково е затворен за движение поради разрушена настилка от поройните дъждове.

Ремонтни дейности се извършват все още и по пътя Асеновград-Смолян, при км 30 и на км 28 движението се извършва в едната лента поради свличане на земна маса и се регулира от светофарна уредба.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg