Всеки прави грешки понякога, едни по-големи, други по-малки. Извинението е една част изкуство и една част психология.
 
На изкуството заложи 22-годишен пловдивчанин, който реши да поиска прошка от 18-годишната си приятелка по нестандартен начин и закачи голям плакат с послание на видно място в града на седемте тепета. 
 
Надписът "Шуше, липсваш ми", придружен от датата на тяхното запознанство, може да бъде видян на бетонния мост в квартал "Кючук Париж".
 
Пловдивчанинът изоставил своята любима в труден за нея момент след 3-годишна връзка, но в момента искрено се покайва за допуснатите грешки и казва, че би направил всичко, за да спечели отново доверието й, независимо колко време ще му отнеме.

Младежът направил няколко неуспешни опита да се свърже с нея или да я види, но тя отказвала категорично. Тогава той взел решението да изработи собственоръчно плаката и да поиска извинение, подобно на сцена от романтичния филм "3 метра над небето".
 
"Знам, че всичко това, което сме правили един за друг, не може да приключи така. Искам да й покажа, че не мога да я забравя така. Искам тя да разбере, че не ми е все едно и ще направя абсолютно всичко за нея!" - разказва читателят на Trafficnews.bg.
 
Всички грешим и правим глупости. Важното е да умеем да си прощаваме и да продължаваме напред.