Поредният шофьор, който не знае правилника за движение по пътищата, паркира на пешеходна пътека, видя репортер на TrafficNews.bg.

Това се случва почти всяка сутрин пред детска градина Дара в пловдивския квартал "Смирненски". Най-вероятно родители идват в ранните часове на деня и спират уж "за бързо" докато оставят децата си, но това ли е примерът, който дават на децата си?

"Всеки ден повтарям на детето ми как е правилно да се пресича само на пешеходна пътека. Как после да му обясня защо колите паркират там и пречат на пресичането?", коментира ядосан родител.

Тук идва въпроса защо паяците не вдигат коли, които са паркирали на пешеходни пътеки, а най-често репатрираните коли са оставени върху места за синя зона без да заплатят таксата от 1 лев за паркинг?

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

Това не е първият случай когато някой спира на пешеходна пътека на същата улица. Шофьор на автобус паркира на пешеходната пътека, като превозното средство стърчеше с метър, метър и половина на улицата. Още по темата ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg