Не една, а две лъскави коли превзеха тротоар в Кючука. Гъзарските возила, спрени едно до друго, са били уловени от обектива на наш читател пред известно заведение в квартала.

Шофьорите им пък са били забелязани в самото кафене, отдадени на сладки приказки, без да се притеснят и за миг, че са отнели правото на пешеходците от място за преминаване.

„По-важно е да си спрял пред входа и да не ти се налага да вървиш пеш. А що се отнася до хората… ама к'во ги интересува. Те са гъзари”, коментира нашият читател.

Все по-често наши читатели сигнализират именно за скъпи возила паркирали по тротоарите в града. Може би водачите се мислят за царете на пътя и това, че са с автомобили за десетки хиляди левове им дава право да спират където и както си поискат.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.