"Nobel by Chef Shishkov" е новият ресторант в Пловдив, в който ценителите на добрата кухня ще се срещат , за да опитат кулинарните фантазии на прочутия шеф готвач Таньо Шишков. Ресторантът, който дава заявка да влезе в топа на най-добрите ресторанти под тепетата, се намира в новия петзвезден бутиков хотел, който след броени дни ще посрещне първите си гости. Впечатляващата сграда се намира на една от най-красивите стари пловдивски улици - "Велико Търново", на метри от Цар -Симеоновата градина и Пеещите фонтани. 

Residence City Garden  е място за хора, за които стилът е задължителен елемент от техния живот. Сградата се вписва в архитектурния ансамбъл от прекрасни стари къщи на улицата, запазвайки автентичния градски дух.  Интериорът с елегантните си решения на всички нива и неутрална и изчистена линия пък потапят в съвременна обстановка, изпълнена с мекота, уют и хармония. 

Във всяко ниво на хотела са използвани смарт  системи за удобство на клиентите. Интериорите са в успокояващи очите цветове, с много чиста цветова палитра. Стилните мебели правят пространството да изглежда много по-просторно и красиво.

Всеки детайл е съобразен със изискванията на стандарта и желанието клиентът да се чувства като у дома. Настилката в стаите е мокет върху подиум. А в останалата част от хотела – камък. Интериорните врати са специални с оглед тишина и спокойствие на клиентите. Всички осветителни тела са LED осветление, в красиви полилеи. Цветовете, избрани от архитектите и дизайнерите са нежни и успокояващи-  пясъчно жълто, бледо кафяво, светло бежово – необичайна комбинация между сребро и злато, които внасят свежест, ухание за чистота, аромат. Мебелите са от дърво, което предава класа и същевременно неподправен уют и топлина. Всяка стая има осветена тераса с изглед към парка. Там можете да се насладите на гледката и да изпиете по кафе или чаша вино. Осигурен е достъп за хора в неравностойно положение и майки с колички.

Малките прозорци между етажите позволяват на светлината да прониква отгоре надолу, подобно на ефектите от куполите на дворците. Настилката е гранит, заради голямата здравина и трайност.

Интериорът на ресторанта също е в унисон с цялостната визия на хотела – лек, елегантен, ненатрапчив, а визията е в бяло и бежово. Комбинация от хармонично разпределени елегантни извивки в свежи пастелни гами, придават на мястото неповторим  стил.

Дизайнът на лоби бара следва същата цветова линия и декоративни елементи на ресторанта, а тяхното естествено продължение е градината. Кокетният двор за следобедно кафе, обяд или приятна вечеря е красиво съчетание от тревна площ, декоративни храсти, малки архитектурни форми и много цветя, които обгръщат масите на градинския ресторант – екологично решение за почивка, желана сенчеста зона за горещите летни дни, подходящо място за срещи и разговори.

 Откритото пространство е аранжирано чрез каменно легло – съчетание на непреходното с преходното, което създава усещане за неустоима цветна красота, артистична декорация, функционална естетика. Камъкът, вплетен в живите цветя, носи специфично очарование, хармония.

Хотелът има пряка пешеходна връзка с централния площад и главната улица на модерния град – всичко на 3 минути от входа на хотела.

Новият хотел има и конферентна зала, оборудвана с всякакви модерни екстри за провеждане на международни семинари, лекции, дегустации и т.н.

Високият стандарт на обслужване  включва специална мултимедийна услуга, при която ролята на рецепциониста е сведена до минимум.