Певицата Ивана лично предаде събраните средства от юбилейния си концерт на директора на Националното училище за музикално и танцово изкуство /НУМТИ/ „Добрин Петков“ в Пловдив. С тях ще бъде подпомогнато развитието на талантливите деца, които учат в учебното заведение. 

Г-жа Нели Попова-Коева и всички възпитаници зарадваха изпълнителката с топло посрещане и много усмивки.

"Ивана сподели с мен прекрасната си идея и как да формулира каузата за подкрепа на младите таланти от нашето училище. От сърце благодаря на всички отзовали се, както и на журналистите, отразили нейното събитие, поводи и кауза. Тя е прекрасна и много качествена певица и като човек е добра по душа и се раздава от сърце" - сподели пред Trafficnews.bg г-жа Нели Попова-Коева.
 

"Благодаря още веднъж на всички, с които дарихме щастие на талантливите деца от НУМТИ “Добрин Петков”, гр. Пловдив", сподели с вълнение Ивана след срещата.

Благородната кауза бе водеща повреме на големия юбилеен концерт, който Ивана изнесе в Onyx Club на 31 януари 2019 година.  Пловдивската фолк дива отбелязва подобаващо тържествено кръгла годишнина от рождението си и 20 години на професионалната музикална сцена.

300 приятели, певци и кметове присъстваха на събитието. Те пяха, танцуваха и се радваха заедно с Ивана, с което направиха празника й повече от специален и незабравим. 

Шампанско без сълзи! Звездите откровено за двойния юбилей на Ивана ВИДЕОШампанско, сълзи и много хубава музика вървяха ръка за ръка с емоционалното събитие в Onyx Club