Охранителна камера на магазин в Кючук Париж е запечатала изключително професионална кражба на лотарийни билети. Кадрите показват как млада жена разглеждайки стоките, ловко свива наръч билети на Държавната лотария. "Разбрах, че липсват едва на следващия ден, когато направих инвентаризация", разказва собственичката Юлия Касабова. 

Обектът й се намира на бул. "Стефан Стамболов" , срещу клуб "Мафиозо". По време на кражбата в магазина е била тя и още един служител, но никой от тях не е обърнал внимание на крадлата. "И друг път е имало кражби тук, но подобна наглост ни се случва за първи път. Тази жена явно не краде за първи път, защото е изключително хладнокръвна. След като прибира билетите , тя не изчезва веднага, а остава в магазина и си купува бира" обяснява Касабова. 

Тя е подала жалба в Първо районно управление. "Държа повече хора да видят кадрите по няколко причини. Първо, защото може някой да я разпознае и второ за да предпазя мои колеги, това да не се случи и при тях. също така ако някой друг е пострадал, да се обади в полицията" каза собственичката. 

Ако някой разполага с информация за жената от записа може да се обади на тел. 0899591419 или в Първо районно управление 032 932 101. Също така може да се свърже с редакцията на TrafficNews.bg на тел. 0 700 10 248.


TrafficNews.bg