Съдебна заповед да не доближава съпругата си и двете си дъщери, както и да се изнесе незабавно от техния дом получи мъж от Пловдив. Оказва се, че "таткото" принуждавал двете малки момиченца - на 6 и 7 години, да се събличат чисто голи, след което ги снимал.

Бащата си правел и селфи с децата си, и то в неприлични пози. По случая в момента тече проверка от полицията, уведомени са и прокуратурата, и социалните служби. Те ще изяснят с каква цел са били правени неприличните снимки и дали са били качени в порнографски сайтове с деца, което засега не е ясно.

Майката на двете деца е потърсила закрила от пловдивска фондация за защита на жертви на домашно насилие. Жената намерила отвратителните снимки на голите си дъщери и баща им в неговия компютър и телефон. След първоначалния шок тя решила да потърси помощ от организацията, където споделила, че освен неприличните снимки мъжът й я е подлагал често на психически тормоз и я биел.

В момента майката на двете момиченца вече е завела дело в съда. Така жената получила заповед за незабавна защита, а таткото бил изведен принудително от семейното им жилище.