Къде живее беднякът–милионер Милен Паунчев? Пловдивският герой, чиято съдба предизвика огромен интерес, отвори вратите на дома си за репортер на TrafficNews.bg.

Паунчев показа дома на родителите си, чийто ремонт според него глътнал близо 150 хиляди лева. Двуетажната къща, на стотина метра от Коматевско шосе, отвън по нищо не прилича на милионерски палат. Първият етаж е разделен на гаражни клетки, а само втория е жилищен. Запустял двор, очукана беседка и кокошарник с десетина кокошки довършват пейзажа.  Вторият етаж е саниран, а прозорците са със скъпа ПВЦ дограма. Вътре обаче е пипала ръка на дизайнер. Работено е със скъпи материали, а всички мебели са правени по поръчка. Едната стена на спалнята е с фотоси на Ню Йорк-град, който Милен, може и да не види никога. Въпреки, че е имал възможност.

В момента Паунчев живее под наем в собствения си дом, защото се е наложило да продаде къщата на свой приятел, тъй като се страхува, че тя може да бъде причина да го отвлекат или да му се случи нещо друго. Претенции към нея има и купувачът на парцела. На 3 октомври съдия–изпълнител ще направи запор на имота, тъй като започва съдебно дело.

„Оставам на улицата. Вече нямам нищо!”, казва младежът, който преди година и половина е наследил 100 декара земя в квартала. Сега негови са единствено 9-те кокошки и петелът, които кълват ферментиралите гроздови зърна паднали от необраната асма. Но Паунчев подозира, че ще му вземат и тях.    

Историята на бедняка-милионер ТУК

TrafficNews.bg