Пловдив винаги е изкарвал наяве творческото в своите жители, че дори в гостите, идващи да разгледат града. Неслучайно цялата Главна е изпъстрена с хора, демонстриращи своите таланти. Като се започне от художниците през пощата и се мине през всички улични музиканти, та се стигне до хората-статуи.

Желанието на група младежи да покажат своите таланти на минаващите по Главната обаче срещна своя бърз край, когато се намеси Общинска полиция. Брейкденсърите се бяха разположили в началото на Главната откъм Пощата - едно от местата, където могат да ги видят най-много хора, разказа читател на TrafficNews.bg. С килим и две шапки те опитвали да припечелят нещо.

Много скоро обаче двама служители на Общинска полиция пристигнали и информирали младежите, че трябва да преустановят заниманието си и да напуснат мястото. Причината, според читатели - очевидци е, че танцьорите заемат прекалено голямо пространство и пречат на пешеходците. Разочарованите брейкденсъри опитали да спорят с общинските служители, но без резултат. В крайна сметка събрали килимчето си разочаровани.

След това обаче хип-хопърите се преместиха в Цар -Симеоновата градина, където шоуто им събра огромна тълпа от хора. 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg