Инцидент с пешеходка стана на булевард "Христо Ботев", Пловдив, научи TrafficNews.bg. Докато е пресичала булеварда, пешеходката е била блъсната от лек автомобил. На мястото на инцидента пристигна партрул на "пътна" полиция. Полицаите работят по случая. Жената е с леки наранявания, съобщиха дежурните лекари.

"Не видях какво точно стана, но мисля, че пешеходката е пресичала неправилно. Тук няма пешеходна пътека", разказа жена, която е била наблизо в момента на инцидента пред репортер на TrafficNews.bg.

Припомняме, че снощи при пътен инцитент Ауди се заби в заведение в "Кючук Париж". От полицията потвърдиха, че  е минало, когато светофарът светел червено. Колата е засечена от друг автомобил. От удара младият шофьор загубил контрол над колата и се врязал в заведението, като съборил бетонната ограда. Шофьорът на колата обаче твърди, че е минал на зелен сигнал на светофара.

При инцидента, за който TrafficNews.bg първи съобщи са ранени двама души - шофьорът на втория автомобил и спътничката му. Те са откарани с линейка в болница. Това не е първия инцидент на това кръстовище заради безрасъдно шофиране.

Още новини - ТУК

TrafficNews.bg