Багеристът от скандалния ремонт на пловдивската улица „Георги Мамарчев” избяга. Служители на фирмата изпълнител "Пътища Пловдив" обаче се извиниха на хората и посочиха, че е станало недоразумение. "Те обещаха, че ще възсановят изкопните работи, ако не пускаме жалба в прокуратурата", разказаха хората от квартала пред TrafficNews.bg. И посочиха, че работниците на ВиК недоумявали. 

Поредно безобразие с уличните ремонти! Пловдивчани застават на пътя на багерите СНИМКИ и ВИДЕОНищо не е готово, а те заравят, оплака се наш читател

Припомняме, че тази сутрин живеещите на ул. „Георги Мамарчев” бяха готови да застанат пред багерите, за да спрат работата им. Причината е, че им писна от хаоса с уличните ремонти. 

„Ремонтът трябваше да приключи на 23 декември миналата година. Сменят се постоянно бригадите, а тези новите, дето идват, явно не знаят, че всичко е сменено и те трябва само да довършат. Да, но като пуснат машините и всичко блика във вода, защото нов водопровод няма. Една и съща дупка се копае и зарива по седем пъти . Работниците недоумяват, ВиК идват на съвещания и си отиват. Ние сме така вече четири месеца. Това не се отнася само за нашата улица, а за всички съседни зони”, разказа наши читател.