Лош ден за пътуващите по АМ Тракия! Тапата по магистралата в момента вече е 10-километрова, сигнализираха читатели на TrafficNews.bg. Освен традиционната причина за задръстването - ремонтът на отсечки от магистралата, тежки катастрофи с обърнати коли белязаха днешния 10 юни.

Зрелищна катастрофа стана по-рано - лек автомобил фолксваген беше по таван, пред него има спряла друга кола, с която вероятно е станал сблъсъкът, съобщи читател на TrafficNews.bg.

Лека кола по таван на магистралата преди Пловдив! Зверска тапа блокира движението СНИМКИДо този момент полиция няма на мястото, не се знае има ли ранени, до преобърнатия автомобил стои млада жена

Катастрофата стана на 159-и км на магистралата, на десетина километра преди Пловдив в посока града. В един момент движението просто спря. Малко по-късно Нисан Микра остана врязан под товарен камион, като задницата му беше смачкана до неузнаваемост.

Малко по-надолу стана друга тежка катастрофа, при която бял джип беше с отнесена предница. Все още не са ясни нито причините за произшествията, нито дали има ранени.

Касапница на магистралата! Камион се вряза в Нисан Микра, а джип остана без предница СНИМКИСамо за няколко часа АМ “Тракия“ заприлича на автоморга... Какво става?

Вечерта пък тежка катастрофа стана в Пловдив - отново с обърната по таван кола. Инцидентът е на Цариградско шосе, до бензиностанция "Хаджията Груев". Според очевидец синята кола е минала на червено, и то с бясна скорост, след което е нацелила другия автомобил. В крайна сметка автомобилът се е озовал по таван.

Тежка катастрофа на Цариградско! Кола по таван, три патрулки са на мястото, има ранени ВИДЕОКола мина на червено и се удари в друг автомобил, движението е отцепено

Има пострадали от мелето, които са откарани от екип на Бърза помощ в болница. Все още не е ясно какво е състоянието им. На мястото има три патрулки, движението е отцепено.